İsmail Saymaz: Erdoğan'ın Mücahit Birinci'den rahatsız olduğunu öğrendim

AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci hakkındaki taciz iddialarına ilişkin değerlendirme yapan halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, "Bu hadiseye gelinceye kadar Birinci'nin televizyon tartışmalarındaki performansından AK Parti'nin rahatsız olduğunu öğrendim. Bizzat Cumhurbaşkanının rahatsız olduğunu..." dedi.

AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci hakkındaki taciz iddialarına ilişkin Özlem Gürses ile Perdenin Arkası'nda konuşan halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, "Belirli mesajlaşmalar ve mesajlaşmaların içinde belli fotoğraflar var. Baştan söyleyeyim umarım doğru değildir ama fotoğraflar ve videolar izaha muhtaç" dedi.

Saymaz şöyle devam etti:

AK Partililerdeki çifte standarta artık hayranlık duymaya başladım ben. Anlıyoruz 'şerefsiz' dediğiniz adama 'şeref verdiniz' diyebiliyorsunuz ama bunu bari yapmayın.

Daha bundan 5 ay önce neredeyse Yeni Şafak, iktidar yanlısı gazeteler ve TRT, CHP ilçe örgütünün önünde bekliyordu aman bir delikanlı bir kıza ilanı aşk etse de 'tecavüz partisi' desek diye. CHP'de bazıları yalanlanmış olan istismar iddialarını bile günlerce yazdılar. AK Parti MKYK üyesinin iddiaları karşısında dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz.

'Bizzat Cumhurbaşkanı rahatsız'

Bu hadiseye gelinceye kadar Birinci'nin televizyon tartışmalarındaki performansından AK Parti'nin rahatsız olduğunu öğrendim. Bizzat Cumhurbaşkanının rahatsız olduğunu özellikle sayın Ersan Şen'le girdiği diyalogta 'alışacaksınız' diye bir laf etmiş. Bundan ötürü Cumhurbaşkanının küplere bindiğini öğrendim.

Bir Genel Başkan yardımcısı görüşecek kendisiyle bundan sonra pek televizyonda göremeyebiliriz.