İmamoğlu, Elazığ'a gitmeden asılan 'Hoşgeldin' pankartı sabah kaldırıldı

İmamoğlu, Elazığ'a gitmeden asılan 'Hoşgeldin' pankartı sabah kaldırıldı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen depremde hasar göre Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapımını üstlendi. İmamoğlu, protokol imzalamak için Elazığ'a gitmeden bir gün önce şehre 'Hoşgeldiniz' pankartı asıldı ancak pankart sabah saatlerinde kaldırıldı.

Elazığ'da, geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen depremde hasar gören Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi üstlendi. Bu kapsamda bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasındaki protokol içim imza töreni düzenlendi.

Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bürokratları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Vali ve belediye başkanı randevu vermedi

İmamoğlu'nun Elazığ'a gitmeden önce ziyaret için başvurduğu vali ve belediye başkanı randevu vermedi. İmza törenine ise yalnızca Elazığ Milli Eğitim Müdürü katıldı.

Pankart kaldırıldı

Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre, İmamoğlu, Elazığ'a gitmeden bir gün önce kente asılan 'Hoşgeldin' pankartı ise sabah kaldırıldı. Saymaz, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ’a gelmeden bir gün önce şehre “Hoşgeldin” pankartları asıldı. Pankartlar sabah kaldırıldı." diye yazdı.