İmamoğlu ailesinden 9 kız çocuğuna sürpriz

İmamoğlu ailesinden 9 kız çocuğuna sürpriz
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Galatasaray ile Gaziantep FK'nin karşılaşmasını NEF Stadyumu'nda ilk kez maça giden 9 kız çocuğuyla birlikte takip etti.

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK'nin karşı karşıya geldiği maçı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu NEF Stadyumu’nda takip etti.

İBB Başkanı'na eşi Dilek İmamoğlu ve ilk kez maça giden 9 kız çocuğu eşlik etti.

“Hiç maç izlememiş çocuklarımızı statta ağırlıyoruz”

Tribünden bir fotoğrafını paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, “İlk kez maça gittiler, locada izlediler. Galatasaray Spor Kulübü iş birliği ile hiç maç izleme olanağı bulamamış çocuklarımızı statta ağırlamaya devam ediyoruz. Bu gece 9 kız çocuğumuz Dilek İmamoğlu’nun misafiriydi, hem İlham Veren Adımlar kitabına sahip oldular hem maç keyfi yaşadılar” dedi.

Dilek İmamoğlu’ndan Galatasaray’a teşekkür

Dilek İmamoğlu ise, “Farklı ilçelerden misafir ettiğimiz kız çocuklarımızla maçı tribünden izlemenin heyecanını yaşıyoruz. Çocuklarımıza hayallerinin peşinden koşarken mücadele ruhlarını hiç kaybetmemeleri için İlham Veren Adımlar kitabımızı hediye ettik. Galatasaray Spor Kulübü’ne de bu imkan için teşekkürler” açıklamasında bulundu.

efb034f0-6650-41a9-9b72-4ba11ca01c7a.jpg

Burak Elmas: Ağırlamaktan büyük gurur duyduk

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, “Kızlarımız, geleceğin güçlü Türk kadınları, ülkemizin başarısında en büyük pay sahibi onlar olacak. Çocuklarımız yarınlarımızın teminatıdır. Sn. Ekrem İmamoğlu, eşi Sn. Dilek İmamoğlu ve kızlarımızı ağırlamaktan büyük gurur duyduk” açıklamasında bulundu.