İmam Hatip lisesinde istismar skandalı. 17 yaşındaki öğrencisini aracına çağırıp taciz etti

İmam Hatip lisesinde istismar skandalı. 17 yaşındaki öğrencisini aracına çağırıp taciz etti
Diyarbakır'da bir Kız İmam Hatip lisesi öğrencisi 17 yaşındaki K.A. okuldan öğretmeni E.G. tarafından cinsel istismara uğradı. Şikayet üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Türkiye'de kadına ve çocuğa istismar, cinayet skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Akıllara durgunluk veren cinsel taciz skandalı 18 Eylül 2024 günü yapılan ihbarla ortaya çıktı. Diyarbakır'da bulunan bir Kız İmam Hatip Lisesinde okuyan 17 yaşındaki K.A., yaz tatili döneminde sokakta aynı okuldaki fizik öğretmeni E.G ile karşılaştı. Öğretmen E.G., 17 yaşındaki K.A.'yı seslenerek aracına çağırdı.

ARAÇ İÇERİSİNDE İSTİSMAR ETTİ

Öğretmeninin çağrısı üzerine araca giden K.A., araca biner binmez öğretmeninin fiziksel tacizi ile karşılaştı. O anlarda donup kalan K.A., ne yapacağını bilemeyerek korktu.

TACİZ MESAJLARLA DEVAM ETTİ

K.A., yaşanan cinsel taciz skandalının ardından kurtulduğunu zannetse de öğretmenin tacizleri sürdü. Öğretmen bu defa da telefon üzerinden gönderdiği mesajlarla tacizine devam etti. Skandalın ardı arkası kesilmedi.

ÖĞRETMEN HALA FİRARİ

Emniyet gelen ihbar üzerine harekete geçip okula gittiğinde şüpheli E.G.'nin 2 gün raporlu olduğu için gözaltına alınamadığı ortaya çıktı Emniyet kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, şüpheli E.G. halen firar halde bulunuyor. Aynı zamanda şüpheli öğretmen E.G.'nin suç kaydı bulunduğu da iddia edildi.

Kaynak:halktv.com.tr