Her Satırı Korkunç! Sosyal Medyada Tanıştığı Adam Kabusunu Yaşattı!

Her Satırı Korkunç! Sosyal Medyada Tanıştığı Adam Kabusunu Yaşattı!
İzmir'de bir genç kız sosyal medya üzerinden tanıştığı K.M. adlı erkeğin evine gitti. Genç kızın iddiasına göre bu evde hayatının kabusunu yaşadı; cinsel istismara uğradı, darp edildi. K.M. için 18 yıl hapis istendi.

İzmir'de bir genç kızın hayatının kabusunu yaşadı. Genç kız sosyal medyadan tanıştığı K.M. isimli erkeğin evine gitti. Sabah'tan İlker Turak'ın haberine göre birlikte denize gittiler, kız denizde K.M.'nin tacizine uğradı. Eve gittikten sonra ise genç kız evden ayrılmak istedi. Ancak geç saat olduğu gerekçesiyle tekrar burada kalmaya karar verdi.

1.webp

TACİZ VE DARP!

K.M.'nin yüksek sesle müzik dinlemesinden dolayı rahatsız olduğu için valizini alıp evden çıkmak istedi. Bu sırada K.M., genç kızı ittirerek kapıyı arkadan kilitledi ve anahtarı aldı.

K.M. genç kızı taciz edip darp etti. K.M. genç kızı üzerinde sigara söndürmekle tehdit etti. K.M. uyuduktan sonra genç kız telefonundan arkadaşını arayarak evin adresini verdi ve polis çağırmasını istedi.

Genç kız evden çıkıp polis merkezine giderek K.M.'den şikayetçi oldu.

2.jpg

18 YIL HAPİS CEZASI

Mahkeme sanık hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 18 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan ise 1 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

İlk derece mahkemesinin kararına itiraz edilmesi üzerine dosya İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Mahkemesi'ne geldi. İtirazı inceleyen Mahkeme, istinaf başvurularının reddine karar verdi. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi 20. Ceza Dairesi kararının temyizi üzerine dosya Yargıtay 9. Ceza Dairesi'ne geldi.

Dosyayı inceleyen Daire, sanığın mağdur genç kız ile rızası dışında darp, cebir ve tehdit ile cinsel ilişki ve sanığın eylemini silahtan sayılan sigara ile işlediğini belirterek kararda hukuka aykırılık bulunmadığına hükmetti.

3.jpg

Etiketler :