Hataylı Bir Depremzedenin Sosyal Medyada Paylaştığı Fotoğrafa Gelen Yorum İnsanlığımızdan Utandırdı

Hataylı Bir Depremzedenin Sosyal Medyada Paylaştığı Fotoğrafa Gelen Yorum İnsanlığımızdan Utandırdı
Depremin üzerinden bir yılı aşkın süre geçmesine rağmen sorunlar tüm ağırlığı ile devam ediyor. Depremzedelerin sosyal medyadaki paylaşımlarınla dönük yorumlar ise bazılarının insanlıktan ne kadar uzaklaşmış olduğunu sergiliyor

Depremin ardından konteynerlerde yaşam mücadelesi veren depremzedelerin karşılaştığı zorbalıklar gerçekten yürek parçalayıcı. Depremzede bir TikTok kullanıcısının, konteynerda kullandığı elektrik süpürgesi sebebiyle yaşadığı zorbalığı dile getirmesi, bu insanlık dışı davranışları gözler önüne serdi.

x.webp

Maalesef, afet sonrası yaşam mücadelesi veren insanların zaten zorlu olan koşullar altında daha da zorlanması, insani değerlerimize ve dayanışma ruhumuza büyük bir darbe vuruyor. Bu tür zorbalıkların yaşanması, hepimizi derinden üzmeli ve utanç duymalıyız.

Depremzedelerin yaşadığı bu zorbalıkları görmek, insanlığımızın ne kadar eksik olduğunu bir kez daha fark etmemizi sağlıyor. Bu gibi durumlarda, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutarak, depremzedelere destek olmak ve onların acılarını hafifletmek hepimizin görevidir.

x1.webp

x2.webp

x4.webp

x6.webp

Etiketler :