Happy Moons'un Sahibinin Boşanma Davasında Şoke Eden Karar

Happy Moons'un Sahibinin Boşanma Davasında Şoke Eden Karar
Ünlü Happy Moons restoranlarının sahibi iş insanı Zülfük Dakın'ın eşi, Ali-Nino heykelli anahtarlıktan dedektif gibi iz sürerek ihaneti ortaya çıkarmıştı. Boşanma davasında şoke eden bir gelişme yaşandı.

Happy Moons'un sahibi Zülküf Dakın, eşi Ece Dakın ile boşanma sürecinde olduğu için uzaklaştırma kararı aldırdı. Ece Dakın, Zülküf Dakın'ın cebinde bulduğu Ali-Nino heykelli bir anahtarlık sayesinde eşinin sadakatsiz olduğunu öğrendi. Dedektif gibi iz sürerek eşinin İrina Irmak Bahar Pulat ile gizli bir ilişkisi olduğunu ortaya çıkardı ve 20 milyon liralık tazminat davası açtı. Ancak Ali-Nino davasında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

happy-moons-bosanma.jpg

Sabah gazetesinin haberine göre Zülküf Dakın, avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurarak eşi Ece Dakın'ın şiddet eğiliminde olduğunu iddia etti ve genç kadın hakkında işyerine ve evine yaklaşmama, iletişim araçlarını kullanmama kararı aldırdı.

happy-moons-bosanma-1.jpg

Ece Dakın'ın avukatlarının bu karara itiraz edeceği belirtildi. Ayrıca Zülküf Dakın'ın boşanma aşamasında olduğu eşinin yaklaşık 500 bin liraya kadar kredi kartını kullandığını ve bu nedenle icra takibi başlattığını söylediği öğrenildi.

Ali ve Nino heykelinin hikayesi, Azerbaycanlı Ali Khan Shirvanshir ile Gürcü Nino Kipiani arasındaki zorlu aşkı anlatır. Heykel aynı zamanda Azerbaycan'ın Sovyetler Birliği'nden bağımsızlığını simgeler ve sürekli ayrılıp kavuşarak bu imkansız aşkı sembolize eder.

Etiketler :