Halktv.com.tr'ye Google sansürü

Halktv.com.tr'ye Google sansürü
Her haberiyle okunma rekoru kıran ve tercih edilen halktv.com.tr Google engeline takıldı. Google'ın 'Haberler' ve 'Keşfet' uygulamalarındaki halktv.com.tr haberlerine yönelik kısıtlama 1 hafta önce başladı. İçerik ve özel haberlerle gündemi belirleyen Halktv.com.tr haberlerinin görünürlüğünde düşüş göstermeye başladı. Neden bu böyle oldu. Bir cevap bile alamadık.

Özgür ve tarafsız haberin adresi olan halktv.com.tr'ye yapılan sansür herkesin dikkatini çekti. Yapılan tarafsız ve özel içerikli haberlerle gündemi belirleyen halktv.com.tr'ye uygulanan sansürle ilgili google 1 haftadır herhangi bir adım atmadı.

Neden haberler keşfet uygulamalarında gösterilmiyor. Bunun cevabını ise bir türlü öğrenemedik. Vatandaşların özgür, tarafsız habere erişim hakkına dönük bu sansürü duyurmak ve yaşananların herkes tarafından bilinmesi için sizlerle paylaşıyoruz. Bizler yine doğru ve özel haberleri, vatandaşın sorununu, enflasyonu, açlığı vermeye devam edeceğiz. Hangi görüşte olursa olsun herkesin sesi olmaya devam edeceğiz. Yaptıkları haberlerle gündem belirleyen ve okunma rekoru kıran halkın haber sitesine yapılan bu sansürü tüm Türkiye'yle paylaşıyoruz.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi