Türkiye Sedef Güler Cinayetini Konuşuyor! Etiket Ayrıntısı Sırrı Çözdü!

İstanbul Büyükçekmece'de balıkçıların denizde elleri ve kolları bağlı şekilde bulduğu kadın cesedle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Öldürülen kadının 24 yaşındaki Sedef Güler olduğu belirlendi. 4 gündür kayıp olduğu öğrenilen genç kız için ailesinin önceki gün kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı...Soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Sedef Güler'i teyzesi dövmesinden teyzesi teşhis etti.

Müslim SARIYAR

Büyükçekmece'nin Mimar Sinan Sahili'nde dün sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde ceset görüldü. Halıya sarılır 10 kg dambılla bağlanan cesedin yapılan incelemesinde 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait olduğu belirlendi.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Genç kızın öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemede genç kızın anne ve babasının boşandığı belirlendi. Annesi ile Avcılar’da kaldığı öğrenilen genç kızdan aile 4 gündür haber alamadğı ve önceki akşamda annesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

whatsapp-gorsel-2024-06-08-saat-09-18-46-cfdb5819.jpg

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Halıya sarılı dambılla bağlanarak denize atıldığı belirlenen Sedef Güler’in kızkardeşi sosyal medya hesabından ‘4 gündür haber alamıyoruz kayıp’ diye fotoğraf paylaşıldığı görüldü. Olayla ilgili çok yönlü çalışma başlatan Cinayet ekipleri, genç kızın en son kiminle görüştüğünü tespit etmek için soruşturmayı derinleştirdi. Olayın çözülmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

İstanbul Büyükçekmece'de denizde bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler'in 4 gündür ailesi tarafından arandığı ortaya çıktı.

whatsapp-gorsel-2024-06-08-saat-09-18-45-7b79cae1.jpg

Büyükçekmece Mimarsinan Sahili açıklarda balıkçılar tarafından dün sabah bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler'in cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Elleri ve kolları bağlı olduğu öğrenilen Güler'in halıya sarıldıktan sonra 10 kilo dambılı da ayak kısmına bağlı olduğu ortaya çıktı.

Genç kadının anne ve babasının boşandığı, Sedef'in ise annesiyle birlikte Avcılar'da yaşadığı öğrenildi. Ailesinin 4 gündür kayıp olarak arandığı ve annesinin önceki akşam Avcılar Emniyeti'ne giderek kayıp başvurusu yaptıkları ortaya çıktı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin genç kızın öldürüldüğü ortaya çıkmasının ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan incelemede genç kızın anne ve babasının boşandığı belirlendi.

whatsapp-gorsel-2024-06-08-saat-09-18-46-20941ae6.jpg

Olayın ardından çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı. 2 şüpheli sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Sedef Güler cinayetinin ardından polisin çok yönlü soruşturması sürüyor. Güler'in katil yada katiller tarafından araçla getirildikten sonra Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü'nden denize atıldığı öğrenildi.

TEYZESİ DÖVMESİNDEN TEŞHİS ETTİ

Bulunduğunda yüzü tanınmayacak hale gelen cesetle ilgili olarak polis son günlerde yaş olarak uygun kayıp başvurularını araştırdı. Olaydan bir gün önce Avcılar'dan kayıp başvurusu olduğu öğrenilen Güler ailesine haber verildi. Yüzü tamamen tanınmayacak hale gelen Sedef Güler'i teyzesi Adli Tıp Kurumu'nda yılan dövmesinden teşhis etti.

KATİLİ TANIYORUM

Öte yandan gözaltına alınan şüpheli Fırat B, cinayeti işlemediğini ancak yardım ettiğini söylediği öğrenildi. Polis yaptığı araştırmada cinayetin 53 yaşındaki Fırat B.’nin yaklaşık 1 ay önce kiraladığı evde işlendiğini belirledi. Fırat B. İlk ifadesinde; “Ben öldürmedim, arkadaşım aradı nalburdan zincir alıp eve gittim. Cesedi halıya sardık araçla götürüp köprüden attık” dediği öne sürüldü. Gözaltındaki diğer şüpheli Onur Ö.’nün ise genç kızın son görüştüğü kişi olduğu öğrenildi.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EV TESPİT EDİLDİ

Halıya sarılarak 10”ar kiloluk dambılla denize atılan Sedef Güler’in, öldürüldüğü ev tespit edildi.

KÖPRÜDEN ATAN KİŞİ YAKALANDI

Bu görüntülerin ardından yola çıkan polis ekipleri, genç kızın en son gittiği evi tespit etti. Yapılan çalışmalarda öldürüldüğü evden cesedi çıkartan ve Mimar Sinan Köprüsüne götürüp oradan denize atan kişinin Fırat B. olduğu belirlendi. Hemen düzenlenen operasyonla olayın şüphelilerinden biri olduğu belirtilen Fırat B. yakalandı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

24 yaşındaki Sedef Güler'in boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

CİNAYET HALIDAKİ ETİKETTEN ÇÖZÜLDÜ

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri denizden çıkarılan Sedef Güler'in cesedinin sarıldığı halının üzerinde bir yıkama fabrikasının yapıştırdığı etiket gördü. Polisler hem halının hem de fotoğrafını çekerek halı yıkama fabrikasına gitti. Yapılan incelemede halının Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde bulunan bir adresten teslim alınıp yıkandıktan sonra oraya teslim edildiği öğrenildi.

Cinayet polis halı yıkama fabrikasının verdiği adrese operasyon düzenledi. Evde bulunan ve kiracı olduğu öğrenilen Fırat B., evi eşyalarıyla birlikte kiraladığını belirtti. Mahkemeden alınan kararla olay yeri inceleme ekipleri evde luminal ışıkla kan izleri aradı. Hem ev içerisinde hem de yatakta kan izleri ortaya çıktı. Bunun üzerine evde bulunan Fırat B., ve Onur Ö., gözaltına alındı.

KATİLİN ARANMASI VAR

Cinayeti işlediği öğrenilen şüpheliyle ilgili detaylara ise halktv.com.tr ulaştı. Cinayeti işleyen kişinin Yavuz B.,, olduğu ve başka suçlardan aranması olduğu ayrıca 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası da olduğu öğrenildi.

Etiketler :