Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Pazar Günü Plan Yapanlar Derin Bir Oh Çekecek!

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Pazar Günü Plan Yapanlar Derin Bir Oh Çekecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre bugün ülke genelinde yağış hakim. Aralıklı yağışlar etkili olurken hafta sonu hava sıcaklığının nasıl olacağı merak ediliyor. İşte 23 Mart Cumartesi ve 24 Mart Pazar günü hava tahmini...

Meteorolojinin tahminlerine göre bugün ülke geneli parçalı ve çok bulutlu. Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Antalya ve Manisa çevreleri dışında yurt genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

thumbs-b-c-86c30070e5b5db3ae2429be4d354d1f6.jpg

Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Rize, Erzurum, Ağrı, Diyarbakır'ın doğusu, Mardin, Bitlis, Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri Elazığ’ın doğu, Muş’un güney ve batı ilçelerinde kuvvetli, Hakkari çevreleri, Şırnak'ın doğusu ile zamanla Van'ın güneyinde çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

thumbs-b-c-ed957e2726e668edc9e5faa4a75697d4.jpg

Bir süredir etkili olan yağışların ülkeyi ne zaman terk edeceği merak ediliyor. Peki hafta sonu hava nasıl olacak?

sicaklik.jpeg

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

23 Mart Cumartesi günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde güneşli hava hakim olacak. Marmara'da sıcaklıklar 15 dereceye; Akdeniz ve Ege'de ise 20 dereceye kadar çıkacak. Karadeniz Bölgesi'nde sağanak yağış hakimken İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı etkili olacak. İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da en yüksek sıcaklığın 6 derece olması bekleniyor.

1.png

PAZAR GÜNÜ İÇİN MÜJDELİ HABER!

Pazar günü plan yapanlar için Meteorolojiden müjdeli bir haber var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 24 Mart Pazar günü hava tahmin haritasına göre ülke geneli günlük güneşlik olacak!

sicak2.jpg

Doğu Karadeniz dışında yurt genelinde güneş kendisini gösterecek. Marmara'da sıcaklık 18 dereceye kadar çıkacak.

2.png

Etiketler :