Gündem Can Atalay: CHP'li Başarır Numan Kurtulmuş ile görüştü!

Gündem Can Atalay: CHP'li Başarır Numan Kurtulmuş ile görüştü!
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'nin Can Atalay ile ilgili olağanüstü toplanması konusunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile 50 dakikalık bir görüşme yaptı. Ali Mahir Başarır, görüşmenin ardından "Numan Kurtulmuş da bu durumun vehametinin farkında" açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'nin Can Atalay ile ilgili olağanüstü toplanması konusunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'yi Can Atalay ile ilgili 10 Eylül'de bir kez daha olağanüstü toplanmaya çağırması konusunda bugün Numan Kurtulmuş ile görüştüklerini ifade etti.

"AYM KAARI OKUTULMALIDIR"

Başarır'ın toplantının ardından yaptığı açıklama şöyle oldu:

"Can Atalay'ın aramızda olması gerekirken hukuksuz bir biçimde cezaevinde olduğunu konuştuk. AYM kararının Meclis'te okunması, haklarının iade edilmesi gerekir. Net bir şekilde şunu da ilettik: 400 vekille Anayasa değişebiliyor. Pek çok kriz Meclis'te çözülüyor. Önemli krizler Meclis çözmüştür.

"NUMAN KURTULMUŞ DA DURUMUN VEHAMETİNİN FARKINDA"

Salı günü Meclis, toplanmalı, AYM kararı okunmalı, Atalay'ın hakları iade edilmeli. Olumlu verimli 50 dakikalık bir görüşme oldu. TBMM'nin toplanıp toplanmayacağı belli değil.

Numan Kurtulmuş da bu durumun vehametinin farkında. Bu kriz sürecinin o da farkında. Gayet olumlu bir görüşmeydi. "

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi

Etiketler :