Giresun Görele'de trafik kazası

Giresun Görele'de trafik kazası
Giresun'un Görele ilçesinde minibüs ve otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Giresun'un Görele ilçesine bağlı Taşlık köyünde bu sabah meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Olay, 08 Eylül 2024 sabah saatlerinde gerçekleşti. İddialara göre, Ali Kemal Tetik'in (47) kullandığı 28 M 6258 plakalı minibüs ile Cafer Topal'ın (50) yönetimindeki 28 RH 010 plakalı otomobil, köyün ana yolunda çarpıştı.

Kaza sonucu, otomobilde bulunan Cafer Topal, Yağmur Topal (21) ve Ramazan Şahin (20) yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından hızla Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerde, yaralıların durumunun stabil olduğu bildirildi. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin incelemelerin devam ettiğini ve yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor. Kazanın tam nedeninin belirlenmesi için yapılan çalışmalar devam ederken, yolun güvenliği ve trafik akışının sağlanması için bölgedeki trafik düzenlemelerinin artırıldığı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Etiketler :