Gece uyuyan eşinin başına silahla ateş etti
İstanbul Bağcılar’da yaşayan Vedat Adal gece uyuduğu sırada eşini öldürerek İzmir’e gitti. 500 kilometre yol katederek geldiği İzmir’de de bir kişiyi silahla ağır yaraladı.
Olay, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 2214. Sokakta bulunan 3 katlı binadaki dairede 5 Ocak Pazar günü gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Gülnaz Adal (45) ve eşi Vedat Adal(44) akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra sona erdi.

TIR şoförlüğü yapan Vedat Adal gece saatlerinde uyuyan eşi Günaz Adal’ın yanındaki silahla başına ateş ederek evden kaçtı. O sırada evde bulunan oğulları Y. Adal durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gülnaz Adal'ın hayatını kaybettiğini belirlendi.

İZMİR'DE 1 KİŞİYİ SİHLA YARALADI
Silahlı saldırgan koca olayın eşi Gülnaz Adal'ı silahla öldürdükten sonra 500 kilometre yol katetti. İzmir'e giden Vedat Adal, İzmir’de de 1 kişiyi silahla ağır yaraladı.
Silahlı saldırgan saldırıdan sonra olay yerinden kaçtı. Annesi, babası tarafından öldürülen Y. Adal'ın ise olaydan sonra ifadesinin alındığı öğrenildi. Polis ekipleri ise saldırgan kocayı yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.