"Gazze'de İletişimin Kesilmesi Kabul Edilemez" Diyen Fahrettin Altun'a Yorum Yağmuru: Kahramanmaraş Depremi Hatırlatıldı

"Gazze'de İletişimin Kesilmesi Kabul Edilemez" Diyen Fahrettin Altun'a Yorum Yağmuru: Kahramanmaraş Depremi Hatırlatıldı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gazze'de iletişimin tamamen kesilmesine tepki gösterdi. "Gazze’de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez" diyen Altun'a sosyal medya kullanıcıları, Kahramanmaraş depremlerinde iletişimin kesilmesini hatırlattı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.8 ve 7.5 büyüklüğündeki depremlerin ardından GSM operatörleri ve baz istasyonları çekmemiş, iletişim kesilmişti. Depremin vurduğu bazı kentlerde telefonlar neredeyse kullanılamadı ve bu durum birkaç gün boyunca sürmüştü. Bu durum büyük tepki çekmiş ve eleştirilere neden olmuştu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in saldırılarının ardından Gazze'de iletişimin kesilmesine tepki gösterdi. Altun, sosyal medya hesabından "Gazze’de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

deprem.jpg

FAHRETTİN ALTUN'A KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ HATIRLATILDI

Fahrettin Altun'un bu paylaşımının altına tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcıları depremde iletişimin kesilmesini hatırlattı. O yorumlardan bazıları şöyle:

1.png

2.png

3.png

4.png

6.png

5.png

Etiketler :