Futbolcu cinayetinde flaş gelişme! Armatör Bilal Kadayıfçıoğlu ve İzzet Yıldızhan da gözaltında
İstanbul’da 21 yaşındaki futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Saldırıyla bağlantılı olarak Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ve ünlü armatör Bilal Kadayıfçıoğlu’nun oğlu Alaattin Kadayıfçıoğlu dahil toplam 8 kişi gözaltına alındı. Son bilgilere göre ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan da soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Futbolcu cinayetinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi de gözaltında
Olayda Kundakçı ve arkadaşı Canbay, Ümraniye’de bir adreste görüşmek için buluştuğu sırada, iki ayrı araç yanlarına yaklaşmış ve araçlardan biri içinden ateş açılmıştı. Açılan ateş sonucu Kaan ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Saldırganlar olay yerinden kaçmıştı.
8 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Polis ekipleri kısa sürede silahı kullanan şüpheliyi tespit etti. İlk olarak müzisyen Aleyna Kalaycıoğlu gözaltına alındı. Ardından cinayetle bağlantılı olarak Alaattin Kadayıfçıoğlu, Aleyna’nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu ve diğer 5 kişi daha gözaltına alındı. Operasyon sırasında cinayet silahı da ele geçirildi.
İZZET YILDIZHAN DA GÖZALTINA ALINDI
Soruşturma kapsamında cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen Bilal Kadayıfçıoğlu’nun yanı sıra, TV100'ün haberine göre şarkıcı İzzet Yıldızhan da gözaltına alındığı ifade edildi.