Filenin Sultanları TRT'yi Karıştırdı: İki İsim Birbirine Girdi

Maçları TRT'den yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı maçları büyük krize neden oldu. Çok izlenen karşılaşmaları anlatmak için spikerler birbirine girerken, yıllarca voleybol maçlarını anlatması ile bilinen Mehmet Sevinç, TRT'den ayrıldıktan sonra mevcut spiker Kerem Öncel'e ağır sözlerle yüklendi.

Geçtiğimiz yıl kazanılan iki kupa ile Türkiye'de 7'den 70'e herkes tarafından takip edilen Filenin Sultanları, şimdilerde Milletler Ligi karşılaşmaları ile olimpiyatlar için hazırlanıyor.

FİLENİN SULTANLARI TRT'DE KRİZ ÇIKARDI

Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı karşılaşmalarını canlı yayınlayan TRT'de, maç anlatımları büyük bir krize neden oldu. 6 yılı aşkın süredir TRT ekranlarında olan ve Filenin Sultanları'nın önemli maçlarını anlatmasıyla bilinen Mehmet Öncel, geçtiğimiz aylarda kurumdan ayrılmıştı.

whatsapp-image-2024-05-17-at-18-18-48.jpegKendisi gibi TRT'de voleybol maçlarını anlatması ile bilinen spiker Kerem Öncel ile aralarında büyük bir rekabet olduğu bilinen isim, bir+bir isimli Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda eski çalışma arkadaşı hakkında sert ifadeler kullandı.

"TÜRKÇE İZLEYEMİYORUZ ANLATIM KALİTESİ ORTADA"

Antalya'da devam eden VNL karşılaşmalarını yorumlayan Sevinç, yabancı spikerlerin anlatımını övdüğü esnada "Biz Türkçe izleyemiyoruz maalesef, anlatım kalitesi malum" sözleri ile TRT spikeri Kerem Öncel'i eleştirdi.

8lgrb2vcy-2024-05-17t181738-742.pngÖncel, geçtiğimiz yıllarda voleybol spikeri Başak Koç tarafından da sert şekilde eleştirilmiş ve deneyimli spiker, TRT'de maç anlatmasına Kerem Öncel'in girişimleri sonucunda engel olunduğunu iddia etmişti.