Fenomen Kübra Aykut kaldığı binanın 5’inci katından düştü

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un gerçek bir düğünden farksız olan damatsız düğünü sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmişti. Kübra Aykut kaldığı binanın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti. Aykut'un, Dilan ve Engin Polat'ın eski avukatı Enes Çetinkaya'nın da eski sevgilisi olduğu kaydedildi. Polat çifti de olay sonrası hastaneye gitti.

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

istanbul-sosyal-medya-fenomeni-5inci-ka-404223-112240-2.jpg

YAŞADIĞI BİNANIN 5'İNCİ KATINDAN DÜŞTÜ
Olay, akşam saatlerinde Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre, sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5'nci katından düştü.

istanbul-sosyal-medya-fenomeni-5inci-ka-404225-112240-1.jpgSite güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0ea411a4-0982-4c56-a6e7-3ff261797c16.jpg

6 SAAT ÖNCEKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Aykut'un ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşımda, "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı. Bu olay, sosyal medya dünyasında derin bir üzüntü yarattı.

GERİDE BİR MEKTUP BIRAKTI İDDİASI
Yaşadığı evden aşağı atlayarak hayatına son verdiği iddia edilen fenomen Kübra Aykut’un ölmeden önce bir mektup bıraktığı ileri sürüldü.

Mektupta cep telefonunu şifresinin de yazılı olduğunu gören polis ekipleri, Kübra Aykut’un cep telefonuna giriş yaparak 5 saat öncesine ait sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülere ulaştı.

whatsapp-image-2024-09-24-at-09-30-49-1.jpeg
Dilan ve Engin Polat ile birlikte Av. Çetinkaya da hastaneye gitti. (Foto: Ekol TV)

POLAT ÇİFTİ DE HASTANEYE GİTTİ
Bu arada, yaşamını yitiren Kübra Aykut'un, Dilan ve Engin Polat'ın eski sevgilisi Haydar Enes Çetinkaya'nın eski sevgilisi olduğu öğrenildi. Aykut'un hastaneye kaldırılması üzerine Polat çifti de hastaneye gitti.

Kaynak:Ekol TV

Etiketler :