FB tribün Lideri Saldırısında Yeni Gelişme!

Bağcılar'da Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler (GFB) lideri Cem Gölbaşı ve 2 arkadaşının içinde bulunduğu araca yönelik yapılan saldırıda 2 arkadaşı ağır Gölbaşı ise hafif şekilde yaralanmıştı. O anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Gölbaşı ve 2 arkadaşının yaralandığı olayda zanlıların Cem Gölbaşı'nı site girişinde 45 dakika beklediği ortaya çıktı.

Tribün lideri Cem Gölbaşı, geçen Cumartesi gecesi aracındaki 2 arkadaşıyla birlikte Bağcılar'daki bir siteye girmek için sitenin giriş kapısına geldi. Bu sırada arkasından yanaşan bir araçtaki kişiler kalaşnikofla Cem Gölbaşı ve iki arkadaşının içinde bulunduğu aracı taradı

Saldırıda Cem Gölbaşı ve 2 arkadaşı yaralandı. Saldırganlar kaçtı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Cem Gölbaşı ve 2 arkadaşı burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

Gölbaşı'nın saldırıyı ölümcül bir yara almadan atlattığı belirtilirken, 2 arkadaşının durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerinde toplanan kalaşnikof mermi kovanları incelenmek üzere emniyete götürüldü.

45 Dakika Gelmesini Beklemişler

Yapılan kamera incelemesinde, saldırganların koyu renkli bir araçla yaklaşık 45 dakika site yanında siyah renkli bir araçla siteye gelen Gölbaşı'nı beklediği geldikten sonra da harekete geçerek ateş açtıkları belirlendi.

Etiketler :