Evli Olduğu Erkek Tarafından 32 Yerinden Bıçaklanmıştı! Ünlü fenomen o korkunç anları anlattı

YouTube fenomeni Merve Veziroğlu evli olduğu erkek tarafından 32 yerinden bıçaklanmıştı. Ölüm ile burun buruna gelen fenomen yaşadığı korkunç anları çektiği bir video ile anlattı.

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu, geçen ay evli olduğu Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi. Veziroğlu, o korkunç anları kameralar karşısına geçerek anlattı.

32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi. Ölümden dönen fenomen, YouTube hesabından paylaştığı video ile ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

YouTube hesabından yaşadığı süreci anlatan Veziroğlu, "Sen bugün öleceksin ve bütün kadınlara senin ölümün ibret olacak' dedi. Bıçaklandıktan sonra gözümü açtığımda kanlar fışkırıyordu" dedi. Veziroğlu ayrıca vücudunda 37 hayati, toplamda 58 kesik olduğunu açıkladı.

253590.webp

Veziroğlu, "Benim ona uzaklaştırma almamın dava açmamın sadece bana zararı var. Bu kadar gözünü karartan insan, kendi hayatını yakan insan sizin de hayatınızı karartabilir. Defalarca ondan boşanmak istediğimi söyledim. Bana intihar edeceğini söyledi. Daha sonra ben senden boşanırım gider birkaç ay kendimi unuttururum sonra da gelip seni temizlerim, sana kimse inanmaz' dedi. Çünkü açıktan yapmıyordu bu tehditleri. Sevilecek bir tarafı yoktu ama onu ciddi bir merhametle koruyup kollamak istedim.

Bu tür cinayet işleyenler, cinayete teşebbüs edenler ağır ceza almalı. Bu insanların dışarıda olması tehlikeli. Benim gibi şiddet gören insanlar kadınlar adında lütfen bize destek olun sesimiz olun en ağır cezaları almaları için. Biz hukuksal olarak zaten savaşacağız. Sosyal medyadan da sesimizi duyurmak için destek bekliyorum" dedi.

Etiketler :