Evinde Annesinin ve Karısının Önünde Döve Döve Öldürdüler

Evinde Annesinin ve Karısının Önünde Döve Döve Öldürdüler
Veysel Kaya, motosikleti ile evine giderken bir trafik kazasına karıştı. Çarptığı kişilerin ailesi tarafından dakikalarca darp edildi. Yaralı halde evine gitmeyi başarmış olsa da saldırganlar Kaya'yı takip etti ve evine gelip döverek öldürdü. "Kasten adam öldürmekle" suçlanan ve tutuklanan 3 şüpheli serbest bırakıldı. İddiaya göre saldırganlar hem zengin hem de nüfuzluydu.

SEYHAN AVŞAR

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Veysel Kaya, 23 Nisan 2023 tarihinde saat 22.30 sıralarında motosikletiyle seyir halindeyken yolda yürümekte olan Davut Koldaş ve Kahraman Erkaçmaz isimli şahıslara çarptı. Koldaş ve Erkaçmaz yaralandı. Yaralanan iki ismin yakınları Veysel Kaya'yı olay yerinde öldüresiye darp etti. Araya giren insanlar Veysel Kaya'yı saldırganların elinden alarak evine yolladı. Kaya'nın evi kaza yerine çok yakın bir noktadaydı.

Saldırganlar öfkelerini atamamıştı. Kaya'nın arkasından gittiler. Gece 23.00 gibi Mehmet Salih Koldaş, Serhat Erkaçmaz ve Bedirhan Erkaçmaz isimli kişiler, Veysel Kaya'ya arkadan saldırdı. Ellerinde bıçak ve odun vardı. Kaya aldığı darbelerle yere düştü. Ağzından köpükler gelmeye başladı. Sesleri duyup gelen Kaya'nın eşi ve çocukları ölüm anını anbean gördüler.

ŞÜPHELİLERİN ZENGİN VE NÜFUZLU OLDUKLARI İDDİA EDİLİYOR

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı. Kaya'yı darp eden 3 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kısa bir süre sonra dosyaya gizlilik kararı getirildi. Ancak şüphelilerin avukatlarının yaptıkları itirazların ardından şüpheliler tahliye edildi. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tahliyeye ilişkin yaptığı itirazlar ise reddedildi. "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklu yargılanan şahısların nasıl ve hangi gerekçeyle tahliye edildikleri merak edilirken, şüphelilerin ilçenin zengin ve nüfuzlu kişileri olduğu ve tahliyenin arkasında bu durumun yattığı öne sürülüyor.

"ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ"

halktv.com.tr'ye konuşan Veysel Kaya'nın ağabeyi İzzet Kaya, "Kardeşim en ağır darbeyi ilk saldırıya uğradığı yerde almış. Onlarca kişi bir anda saldırmışlar. İçleri soğumamış eve kadar gelmişler. Annemin, eşinin ve 1 yaşındaki çocuğunun gözünün önünde öldürüldü. İşin önemli tarafı saldırganlar mahalledeki kamera kayıtlarıyla polis eliyle oynadılar. Tek isteğimiz adalet ama o da gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :