Eskişehir'de, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Odunpazarı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar, Tepebaşı İlçeleri Dikkat

Eskişehir'de, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Odunpazarı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar, Tepebaşı İlçeleri Dikkat
Eskişehir'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı öngörüyor. Öğle saatlerinde çok bulutlu olacak, akşam parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece buzlanma ve don riski var. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak.

Eskişehir bölgesi için dikkat çeken bir hava durumu haberi geldi. Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı tüm ilçeleri ilgilendiriyor.

YÜKSEK KESİMLERDE KARLA KARIŞIK YAĞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğünce yapılan hava tahminlerinde, bu sabah saatlerinde Eskişehir'in kuzeybatı kesimlerinin aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı olarak geçeceği öngörüldü.

2 İLA 4 DERECE ARASINDA AZALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge genelinin öğle saatlerinde çok bulutlu, bu akşam saatlerinden itibaren ise parçalı ve az bulutlu olacağı, ayrıca sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin edildiğini aktardı. Hava sıcaklığının ise 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.