Eski Türkiye Güzeli Yaptığı İmam Nikahı Sayısını Karıştırdı: Kaç Kere Evlendiğini Duyanlar Şoke Oldu

Eski Türkiye Güzeli Yaptığı İmam Nikahı Sayısını Karıştırdı: Kaç Kere Evlendiğini Duyanlar Şoke Oldu
Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop, şarkıcı Rafet El Roman ile yürüttüğü evlilikle Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Altıntop, daha önce yaptığı "7 kocalı Hürmüz'den fazlayım, 8 imam 1 resmi nikah kıydım" sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. Nikah sayısını karıştırdığını belirten ünlü isim, gerçek nikah sayısını paylaştı.

Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop, geçtiğimiz yıl yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı. Altıntop, konuk olduğu bir YouTube kanalında “7 kocalı Hürmüz’den fazlayım. 8 imam, 1 resmi nikâh kıydım. Rafet dışındakileri tanımıyorsunuz. 2.5 yıl, 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu.” demiş ve sosyal medyada gündem olmuştu.

tub1.jpgİMAM NİKAHI SAYISINI KARIŞTIRMIŞ

Gündem yaratan açıklamalarının ardından TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sunucu, çok konuşulan imam nikahı açıklamaları hakkında düzeltmeler yaptı. Matematiğim çok kötüdür, okulda da sınıfta kalırdım diyen Türkiye güzeli, şu ifadeleri kullandı:

tub2.jpg"Bir anda sorulunca heyecan yaptım, 8 imam 1 resmi nikahım var dedim. Sonra hesaplayınca yanlış olduğunu fark ettim. Çok fazla söylemişim doğrusu 3 imam nikahım var. Diğerleri arkadaşımdı. Yanlış hesaplamışım matematikten sınıfta kaldım."

Etiketler :