Eski TÜGVA yöneticisi: Ne yazık ki hepsi doğru

Eski TÜGVA yöneticisi: Ne yazık ki hepsi doğru
Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, gazeteci Metin Cihan tarafından paylaşılan TÜGVA listelerine ilişkin "Aldığım bilgi bu listelerin doğru olduğu yönünde" demişti. Saymaz'ın sözlerinin bulunduğu halktv.com.tr'nin sosyal medya paylaşımına cevap veren eski TÜGVA yöneticisi Tamer Özsoy ise, 'Ne yazıkki hepsi doğru. Vatan millet Sakarya diyerek neler yapılıyor neler' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde olduğu TÜGVA Vakfı'na ait belgeler Gazeteci Metin Cihan tarafından sızdırılmıştı. TÜGVA'dan ise saatler sonra iddialara, 'belgeler sahte' yanıtı gelmişti.

Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, gazeteci Cihan tarafından paylaşılan TÜGVA listelerine ilişkin "Benim AK Parti içinden de TÜGVA'ya yakın olduğunu bildiğim noktalardan aldığım bilgi bu listelerin doğru olduğu yönünde" demişti.

Saymaz'ın sözlerinin bulunduğu halktv.com.tr'nin sosyal medya paylaşımına cevap veren Gelecek Partili eski TÜGVA yöneticisi Tamer Özsoy 'Ne yazıkki hepsi doğru. Vatan millet Sakarya diyerek neler yapılıyor neler. Bu daha bir kısmı. Genel merkez de kurulan şirketten haberiniz var mı?' dedi.

Özsoy'un paylaşımı şöyle:

"Geçmişte Tügva da yöneticilik yapmış biri olarak söylüyorum ne yazıkki hepsi doğru. Vatan millet Sakarya diyerek neler yapılıyor neler. Bu daha bir kısmı. Genel merkez de kurulan şirketten haberiniz var mı?"