Eşi ve 4 çocuğunu katleden caniyle ilgili yeni iddia: Mezarlıkta kan içmiştim kendimi kaybetmişim

Eşi ve 4 çocuğunu katleden caniyle ilgili yeni iddia: Mezarlıkta kan içmiştim kendimi kaybetmişim
Gaziantep'te eşi ve 4 çocuğunu tabancayla katlettikten sonra intihar eden Ahmet D.'nin yakınları tüyler ürperten bir iddia ortaya attı. Ahmet D.'nin 3 yıl önce arkadaşlarıyla cesaret oyunu oynarken gece yarısı gittiği mezarlıkta bir kabrin ayakucundaki mermerden su içtikten sonra ''Orada kan içtim ve kendimi kaybettim'' dediği öne sürüldü.

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde yaşanan aile vahşeti Türkiye gündemindeki yerini koruyor. Berber Ahmet D., eşi Emine D. ile çocukları Edanur (9), Medine (11), Yusuf Eymen (4) ve Azra D.'yi (5) silahla vurduktan sonra aynı silahla hayatına son vermişti.

e9b01607-gwh70n5o1lckbhw1nnv6bq.jpg

TÜYLER ÜRPERTAN İDDİA

Katliamın ardından 6 kişilik aile dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cani Ahmet D.'nin yakınlarından dikkat çeken bir iddia geldi.

CESARET OYUNU İÇİN MEZARLIĞA GİTMİŞ

Mahallede sessiz ve sakin biri olarak tanınan Ahmet D.'nin 3 yıl önce arkadaşlarıyla oynadığı "cesaret" oyunu için gece yarısı mezarlığa gittiğini anlatan yakınları, caninin bir mezarın ayakucundaki mermerden su içtikten sonra bayıldığını ve hastaneye kaldırıldığını anlattı.

"ORADA KAN İÇTİM VE KENDİMİ KAYBETTİM"

Sabah'ın haberine göre Ahmet D. bu olayın ardından devamlı olarak "Orada kan içtim ve kendimi kaybettim" demeye başladı ve dehşet veren olaydan 3 ay önce psikolojik sorunları iyice artınca hastanede bir süre yatılı tedavi gördü.

Kaynak:Sabah