Esenyurt'ta kız çocuğunu taciz eden sapık tutuklandı

Türkiye'de cinsel saldırı haberlerinin arkası kesilmiyor. Esenyurt'ta sokağın ortasında duran bir kız çocuğu yoldan geçen bir erkek tarafından taciz edildi. Kimlik bilgileri tespit edilen tacizci yakalandı.

Beyoğlu'nda yaşanan cinsel saldırı girişiminden sonra Esenyurt'ta da çirkin bir olay yaşandı. Sokağın ortasında duran bir kız çocuğu yoldan geçen bir erkek tarafından taciz edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayın ardından yapılan incelemede şahsın kimlik bilgilerini tespit etti. Kimlik bilgileri tespit edilen H.M. adlı şahıs tutuklandı.

Konuyla ilgili X hesabından paylaşım yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü şu ifadeleri kullandı:

"05.10.2024 Esenyurt ilçesi Üçevler Mahallesinde meydana gelen çocuğun cinsel istismarı olayı ile ilgili olarak; İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından olay sonrası derhal inceleme başlatılmıştır. İncelemede; sokak içerisinde iki çocuğun oyun oynadığı esnada bir şahsın gelerek istismarda bulunduğu belirlenmiş, kimlik bilgileri tespit edilen H.M. isimli şahıs Fatih Mahallesinde bulunan ikamet adresinde 06.10.2024 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan hakkında yürütülen işlemlerin tamamlanmasının ardından 07.10.2024 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir."

ekran-goruntusu-71.png

Kaynak:Haber Merkezi