'Erik dalı gevrektir' trafiği

Antalya'da bir grup genç, otomobilleri ile yolu kapatıp 'Erik Dalı Gevrektir' türküsü eşliğinde oynadı. Grup, yoldan geçmek isteyen bir sürücü ile tartışırken, o anları görüntüleyen bir kişi de "Burası Türkiye" diyerek tepki gösterdi.

Olay, gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobilleriyle kavşağa gelen yaklaşık 10 kişilik grup, yolu trafiğe kapattı.

Araçlarından inip 'Erik Dalı Gevrektir' türküsü eşliğinde oynamaya başlayan gruba, yoldan geçmek isteyen bir sürücü korna çalarak tepki gösterdi. Grubun yol vermemesi üzerine sürücü yolunu değiştirmek zorunda kaldı. Yaşananlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına da yansıdı. Sesleri duyup olayı görüntüleyen bir kişi, "Saat 00.20, gençler eğleniyor. Kavşağı kilitlediler. Dönmek isteyen dönemiyor. Burası Türkiye. Neyi kutluyorlar, Allah bilir" sözleriyle tepki gösterdi.

'Amcam git şimdi sopayı yiyeceksin'

Bu sırada yoldan geçmek isteyen bir otomobil sürücüsünün geldiğini gören başka bir kişi de "Amcam git şimdi sopa yiyeceksin, git. Aha sopayı yiyeceksin az kaldı" ifadelerini kullandı.

Etiketler :