Erdoğan'ın Uçağında Dikkat Çeken Ayrıntı!

Erdoğan'ın Uçağında Dikkat Çeken Ayrıntı!
Erdoğan'ın Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın gazetecilerle verdiği fotoğrafta dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Fotoğrafın zamanlaması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macaristan dönüşü açıklamalarındaki fotoğrafta dikkat çeken bir detay vardı.
Erdoğan'ın gazetecilerle fotoğrafında uzun süredir uçakta yer almayan Ahmet Hakan da vardı.

Ahmet Hakan'ın Macaristan gezisinde yer almasının, bu hafta gündeme damgasını vuran, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan röportajının ardından gelmesi dikkat çekti.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan son olarak TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan ile konuşmuş, Erkan'ın "İstanbul pahalı" ve fiyatları "Sadık Abi'ye soruyorum" sözleri büyük yankı uyandırmıştı.

erdoga-ucak.jpg

AHMET HAKAN AYRINTISI

Erdoğan, Macaristan ziyareti öncesi 7 Aralık'ta Yunanistan'ı, 4 Aralık'ta Katar'ı, 30 Kasım'da BAE'yi, 21 Kasım'da Cezayir'i, 17 Kasım'da Almanya'yı, 11 Kasım'da Suudi Arabistan'ı ve 8 Kasım'da Özbekistan'ı ziyaret etmişti.

Ancak bu görüşmelerinde bazılarında Hakan yer almazken bazılarında ise Erdoğan'ın yanında oturmamıştı.

Macaristan dönüşü Hakan'ın Erdoğan'ın yanında oturması Erkan ile yaptığı röportajla mı ilgili sorularını akıllara getirdi.

"GEREĞİNİ YAPIYOR"

Erdoğan, geçtiğimiz yıl Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye yönelik, "Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey gereğini yapıyor" demişti.

Etiketler :