Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, Gaye Erkan İçin Ödendiği İddia Edilen 35 Bin TL'lik Kiraya Ateş Püskürdü

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, Gaye Erkan İçin Ödendiği İddia Edilen 35 Bin TL'lik Kiraya Ateş Püskürdü
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın röportajının yankıları sürüyor. Vergi uzmanı Ozan Bingöl, Erkan için ödenen kiraya tepki gösterdi.

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, Gaye Erkan’a tepki gösterdi.

Erkan’ın şu an oturduğu ev için aylık aidat ile birlikte 49 bin TL ödediği ve daireye Merkez Bankası tarafından aylık 35 bin TL ödendiği iddia edildi.

İstanbul’a ilk geldiğinde fahiş ev kiraları nedeniyle ev bulamadığını söyleyen Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın şu an oturduğu ev için aylık aidat ile birlikte 49 bin TL ödediği ve daireye Merkez Bankası tarafından aylık 35 bin TL ödendiği iddia edildi. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Vergi uzmanı Ozan Bingöl, Hafize Gaye Erkan'a karşı tepkisini dile getirdi. İddialara göre, Erkan'ın şu anda oturduğu ev için aylık aidat dahil 49 bin TL ödediği ve Merkez Bankası tarafından daireye aylık 35 bin TL ödendiği belirtiliyor. Ozan Bingöl, sosyal medya üzerinden şu şekilde tepki gösterdi:

“Bu kiralama biçimini ve bu durumda olan kişileri #ObezDevlet adlı kitabımızda detaylı bir şekilde ele almıştık. Bu, 2946 sayılı kanuna göre "Özel Tahsisli Konut" kiralamasıdır. Apartman aidatından otomat parasına, mefruşat giderinden temizlik faturasına kadar vergilerimizle karşılanır!”

Etiketler :