'Erdoğan'ın İBB adayı Karaismailoğlu' iddiası

'Erdoğan'ın İBB adayı Karaismailoğlu' iddiası
Gazeteci Barış Pehlivan, geçtiğimiz günlerde Marmaray'a binen Bakan Adil Karaismailoğlu'nun videosunu köşesine taşıdı. Pehlivan "Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Barış Pehlivan, geçtiğimiz günlerde Marmaray'a bindiği videosuyla sosyal medyada gündem olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu köşesine taşıdı. Karaismailoğlu'nu kimsenin tanımadığı görülen video çok konuşulmuş, birçok kişi tarafından paylaşılmıştı.

'Sandıkların teslim edildiği ismi tanıyorum' yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, İBB adayı olarak Karaismailoğlu'nu düşündüğünü ifade eden Pehlivan, şu ifadelere yer verdi:

"Hani 'Haberim yokmuş gibi çek' derler ya... İşte tam öyle oldu. Ulaştırma Bakanı Marmaray’da görüldü. İnsanların umurunda değildi ama birisi o anı çekti, paylaştı. Elbette halkla ilişkiler çalışması olduğuna dair haklı yorumlar yapıldı.

Peki neden?

Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor.

Malum, Karaismailoğlu, Erdoğan’ın ilk İBB kadrolarından.

Deniyor ki...

Tıpkı Binali Yıldırım gibi ilk seçimde İBB’nin başına partisinin adayı olacak.

Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. 'Habersiz' video da bunun parçasıymış.

Başarılı olur mu, şüpheli. Bekleyelim görelim..."

Beceriksizliğin itirafı: Özel otoyollar daha kaliteliBeceriksizliğin itirafı: Özel otoyollar daha kaliteli

Karaismailoğlu: Sorun varsa onu çözecek olan Erdoğan liderliğindeki hükümetlerdirKaraismailoğlu: Sorun varsa onu çözecek olan Erdoğan liderliğindeki hükümetlerdir