Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne: Sahtekarsınız

Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne: Sahtekarsınız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman - Konya Hızlı Tren Hattı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Türk Tabipleri Birliği'ni (TTB) hedef aldı. Erdoğan, "Erciyes Üniversitesi büyük bir kadroyla TURKOVAC aşısını üretiyor, icat ediyor. Adamlar, 'Böyle bir şey yok' diyor. Ya siz ne sahtekarsınız. Ne yalancısınız ya" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman - Konya Hızlı Tren Hattı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında, Türk Tabipleri Birliği'ni hedef aldı. Erdoğan, "Ülkemizde maalesef böyle bir muhalefet, böyle bir siyaset anlayışı hala var. Yalansa yalan, dolansa dolan hepsi bunlarda. Şimdi bunların bir de Tabipler Birliği var. Bunlar ne kadar yalancı, ne kadar cambaz ya. Erciyes Üniversitesi büyük bir kadroyla TURKOVAC aşısını üretiyor, icat ediyor. Adamlar, 'Böyle bir şey yok' diyor. Ya siz ne sahtekarsınız. Ne yalancısınız ya. Madem biliyorsunuz da Tabipler Birliği olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı? Yapana da hep taş koydunuz. Biz, Şehir Hastaneleri, Eğitim Araştırma Hastaneleri yaptık. Bay Kemal'in Savaş Ay'ın programında gösterdiği gibi o rezil hastanelere biz vatandaş mahkum etmedik. Siz Tabipler Birliği olarak o rezilliklerin olduğu zamanlarda hiç sesiniz çıkmadı. Bu sahtekarlar, cambazlar maalesef hastanelerde rehine alan benim vatandaşımın hakkını bir gün savunmadı" dedi.

Erdoğan şöyle devam etti:

Bu Şehir Hastanelerinin benzeri sizin geçmişinizde var mı? Bunları AK Parti iktidarı olarak biz yaptık. Türkiye'nin dört bir yanına yaptık, devam edeceğiz. Benim vatandaşıma bunlar layıktır. İnşallah 2023'de büyük ve güçlü Türkiye'nin yükselişinin müjdesini verirken bu çarpık zihniyeti de tarihin tozlu raflarına havale edeceğiz. Bunun için bugünden başlayarak seçim gününe kadar hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı dolaşacağız.

Fahiş fiyat

"Kurdaki müsilajı temizlediğimiz gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracağız." diyen Erdoğan, "Ekonomik gerekçelere dayanmayan fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız." dedi.

Ne olmuştu?

TTB Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut, yerli Covid-19 aşısı Turkovac’la ilgili faz çalışması sonuçlarının bilimsel dergilerde yayınlanması gerektiğini belirterek, “Pandemi çalışma grubumuz bu belgeleri inceleyerek Turkovac ile ilgili bir bilgi sunabilsinler. Çünkü ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon var” demişti.