Erdoğan İkizdere direnişini hedef aldı: Ne kadar komünist varsa buraya getiriyorlar

Erdoğan İkizdere direnişini hedef aldı: Ne kadar komünist varsa buraya getiriyorlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada İkizdere direnişini hedef aldı. Erdoğan "Ankara'dan geliyorlar, durdurmak için gayret sarfediyorlar. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar. Siz bizim önümüzü kesemeyeceksiniz" dedi.

Erdoğan, Rize'de "İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Burada yaptığı konuşmada, Rize İkizdere'deki direnişi hedef alan Erdoğan, "Türkiye’nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya getiriyorlar. Siz bizim önümüzü kesemezsiniz" diye konuştu.

Direnişi hedef aldı: Siz bizim önümüzü kesemeyeceksiniz

"Birileri biz bu adımları atarken acaba nasıl bunların önünü keseriz diye buralara geliyor. Bunlarda ar, haya yok. Bir dikili taşınız olsun be. Var mı bunların bir dikili taşı? Yok. İkizdere'de lojistik tesislerini yapıyoruz, bunlar Ankara'dan geliyorlar, durdurmak için gayret sarfediyorlar. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar. Siz bizim önümüzü kesemeyeceksiniz. Biz bu tesisleri, yolları yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez"

'Bunlar gelip yol kesmeye çalışıyor'

"Biliyorsunuz bunlar hep medeni oluşumuzun alametidir. Yol medeniyettir, bu da bize aittir. Bu tünelleri, bu yolları bu kadro gerçekleştirdi. Bu kadroda emeği olanlar, Binali kardeşim olsun, Adil kardeşim olsun hepsi çok büyük emekler verdiler. Daha iyi olacak. Bunlar Bay Kemal'i, Meral'i, bunların bu derdi yok. Bunlar gelip yol kesmeye çalışıyor. Bunlara da gereken dersi verdiniz, vereceksiniz biliyorum.''