Enver Aysever isyan etti: O gün orası Sivas oluyordu - VİDEO

Enver Aysever isyan etti: O gün orası Sivas oluyordu - VİDEO
Enver Aysever, Habertürk'te katıldığı programda uygulanan medya ambargosuna isyan etti.

Enver Aysever, dün Habertürk'te katıldığı programda son yıllarda yaşananlara isyan etti. Aysever, Fethullahçıların kumpas kurduğu dönemde Nedim Şener'in çocuğuna yapılanlara tepki gösterdiği için Gaziantep'te bin kadar kişinin kendisine saldırdığını hatırlatarak, "O gün orası Sivas oluyordu" dedi.

Aysever, o zaman da yanlış yapmadığını ifade ederek, "Peki neden şimdi ben vebalıyım, niye sözüm kesiliyor bu ülkede?" diyerek uygulanan medya ambargosuna da tepki gösterdi.

Aysever şu ifadeleri kullandı:

Hiç mi bizim bu ülkeye katkımız olmadı? Çok önemli bir şey söyleyeceğim, bu benim gönlümde yaradır. Nedim’in çocuğuna yapılandan dolayı ben iki gözüm iki çeşme ağladım. Gaziantep belki bine yakın Fethullahçı beni yumrukladı. O gün orası Sivas oluyordu. Neden biliyor musun? Dedim ki “Babasıyla uğraşın kardeşim, çocuğuyla uğraşmayın”. Ayıptır, günahtır, suçtur, aşağılıktır dedim. Benim karşımda Nagehan kalktı ne dedi biliyor musun, “Ama 28 Şubat’ta neler yaptınız?” 28 Şubat’ta ben çocuktum hiçbir şey yapmadım. Ayrıca bağlamla ne alakası var? Nedim’in çocuğunu konuşmak senin de görevin, Cumhurbaşkanının da Başbakanın da görevi. Mahpusa girerken zulüm yapılıyor ya.  Nedim’le bazı konularda ayrı fikirdeyim ama çocuğu mağdur olsun yine göğsümü gererim. Biz o zaman yanlış yapmadık ki. Niye ben şimdi vebalıyım? Niye sözüm kesiliyor bu ülkede? Niye benim her Allah’ın günü 10 tane davam var?

Enver Aysever'in bahsettiği Nagehan Alçı ve Nazlı Ilıcak'la tartışması:

Ne olmuştu?

Cezaevinden çıktıktan sonra o zaman CNN Türk’te Medya Mahallesi programını yapan Ayşenur Arslan’a konuk olan Nedim Şener, kızıyla ilgili yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

28 Şubat sürecinde Merve Kavakçı'nın evine bile giremediler. Benim kızımın ödevlerini bile aradılar. Çocuğumun ödevleri arasında suç unsuru arandı. Bizden terörist yaratmaya çalıştılar

Nedim Şener’in eşi ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Nedim'i görmeye gittiğimizde kızımın üzerindeki eteğin üzerindeki üç düğme öttü diye o eteği çıkarttırdılar. Kızım kazağını beline bağladı ve babasına kavuşmak istedi.

Etiketler :