Ekrem İmamoğlu Trabzon konuşması tamamı! Ekrem İmamoğlu Trabzon'da

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Atatürk Alanı’nda memleketlileriyle buluştu.

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu bayram nedeniyle memleketi Trabzon'da... İmamoğlu, Trabzon Atatürk Alanı’nda memleketlileriyle buluştu.

İmamoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

"Ben insanlara güzel şeyler söylemek istedim. Çünkü insanlarımızın ihtiyacı var. Ben Trabzon'un bir uşağıyım, Trabzon'un uşağı yanlış bir şey söylemez. Kötü söz söylemez. Milletine örnek olur. Beni seyreden, gören Trabzon'un gençleri diyecek ki işte ben Ekrem Abi gibi olmak istiyorum. Ben bu şehrin gençlerinin Ekrem Abisiyim. Ben o zaman onlara yakışan gibi hareket etmem lazım. Vallahi terledim. (ceketini çıkarttı)

İstanbul'da bir süreç yaşadım. Benim İstanbul'da 4 milyon 180 bine yakın oy almış kardeşiniz olan kardeşiniz olarak seçimi kazanmış olan kardeşinizim. Hep beraber demokrasiyi tamir edeceğiz. Bizim insanımız cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüğe alışmış insanlardır. Bizim insanımız her zaman "Tam Bağımsız Türkiye" diyen insanlardır. Çaldılar diyebilirler, hiç bir önemi yok. Biz bu saatten sonra yapacağımız işimize bakıyoruz. Ben kendimi İBB'nin seçiminde yeniden seçileceğini bilen kardeşiniz olarak şunu hatırlatmak istiyorum demokrasi mücadelsi vereceğim. Burada bulanan herkesin desteğine ihtiyacım var. Bana dua edin. İstanbul'daki yakınlarınızla konuşun. İptal nedenini Ramazan ayının başında açıklayanlar yine Ramazan sonunda iptal nedeninin nedensiz olduğunu açıkladılar. Ben Hak, Hukuk, Adalet adına bir avuç milletin yaptığı yanlışı milletimizle düzelteceğiz. 18 gün görevde kaldım. Ben İstanbul'umuza çok güzel mesajlar verdim. 18 günde yaptığımız hizmetlerle bile insanlarımız gönlünde taht kurduk. 18 günde ben diyorum ki çıldırdılar. O bir avuç insanı ben 1800 günde deli edecem deli. Çünkü o kadar güzel hizmetler yapacam ki göreceksiniz. İstanbul halkı o kadar mutlu olacaklar ki şaşıracaklar. Aranızda bir çok işsiz kardeşimiz var mı var. Bunları çözelim bunları. Onlar ne yapıyor siyasette ömrünü bitirmiş insanlara makam arıyorlar. Üretemiyorlar, insanların önüne akılcı şeyler koyamıyorlar. Sıkıntılarınızı çözemiyorlar. Söylüyorum bir avuç insan bu süreci yönetemez, yönetmemeli. Ben İstanbul'daki seçimle bu anlayışa dur diyecem. Yaptıkları zararı engelleyeceğim, dur  diyeceğim. Ben milletime hizmet etmek istiyorum. Esas olan millettir millet.

Hizmet yapamayanlar diyor ki Ekrem Yunanmış... (Yuh sesleri) Neymiş Ekrem teröristmiş. Bunu söyleyen, dile getiren insanlara diyorum ki Allah akıl versin onlara. Yanlış anlamayın sizin dualarınıza onların da ihtiyacı var akıl uçmuş. Ekrem'in inancıyla, etnik kökeniyle uğraşıyorlar. Benim ailemi burada yaşayan herkes bilir. Bununla da yetinmiyorlar. İnancıyla da ölçmeye çalışıyorlar. Size bakıyorlar hangi partili olduğunuzu anlıyorlar, size bakıyorlar inancınızı da anlıyorlar. Allah akıl versin.

Siz de biliyorsunuz bu ülkede 82 milyon vatansever var. Bütün bu hataları eksikleri ve kötü yönetici örneklerini düzelteceğiz. 23 Haziran'da İstanbul'da seçim var. Buraya gelen ne kadar vatandaş varsa İstanbul'a geri dönmeli. Bunu herp birlikte başaracağız. Hazır mıyız? Ben asla yalnız yürümeyeceğimi biliyorum. Siz kıymetli hemşehrilerimin yanımda olduğunu biliyorum. Bu yürekli kardeşiniz asla vazgeçmeyecek. Asla vazgeçmeyecek. Gençler bana hep dedi ki: Ekrem abi sen bize umut ol. Her şey çok güzel olacak. Öyle değil mi Trabzon? Her şey çok güzel olacak. Sizi çok seviyorum, iyiki varsınız. Bayramınız mübarek olsun. Benim için dua edin. Sizleri Allah'a emanet ediyorum."

 

İlgili Haberler