Ekrem Açıkel iktidarın inatla sürdürdüğü kış saati uygulamasına böyle isyan etti. 'Bizi karamsarlığa mahkum etmeyin'

Ekrem Açıkel iktidarın inatla sürdürdüğü kış saati uygulamasına böyle isyan etti. 'Bizi karamsarlığa mahkum etmeyin'
AKP'nin kalıcı kış saati uygulamasını ısrarla sürdürmesi vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Halk TV Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel kış saati ısrarına canlı yayında isyan etti.

Türkiye'de kalıcı kış saati uygulaması devam ediyor. Vatandaşların dile getirdiği tepkilere rağmen AKP hükümeti bu karardan geri adım atmıyor. Halk TV Ana Haber'de Ekrem Açıkel vatandaşın yaşadığı mağduriyeti Milletle inatlaşmayın diyerek yorumladı.

Ekrem Açıkel şu ifadeleri kullandı:

BERAT ALBAYRAK'IN HEDİYESİ

"Resmi gazetede yayınlanması 26 mart 2016. Berat Albayrak'ın kendisi gitti hediyesi kaldı. Amaç neydi? Amaç elektrik tasarrufuydu. Çizin gitsin kocaman bir sıfır. Bilim insanları şunu diyor. Dağıtım şirketlerine kazanç sağlamak için yapılıyor bu. Uygulamanın ardından elektrik tüketimi yüzde 7 arttı. Tasarruf diye sattılar ama esas amaç dağıtım şirketlerine kar ettirmek. Avrupa saatlerini kış saatine çevirdi. Biz yaz saatine devam ediyoruz. Avrupa ile saat farkı 2 saate çıktı. Herkes aptal Avrupalı bu işleri bilmiyor bir siz zekisini öyle mi?"

yeni-proje-2024-10-28t193737-514.jpg

SOKAKTAKİ ŞİDDETİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ?

"Amaç Avrupa'dan uzaklaştırıp Ortadoğu ile saatleri eşitleyerek Ortadoğululaştırmak mı? Kadınlarımız çocuklarımız zifiri karanlıkta okula gitmek zorunda. Sokaktaki şiddeti görmüyor musunuz? Simsiyah bir görsel hazırladık. Bilinçli olarak hazırladık. Milletle inatlaşmayın bu uygulamadan vazgeçin. "

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi