Ece Üner Cem Küçük'e verdiği cevapla kapak yaptı! FETÖ arşivi açıldı

Ece Üner Cem Küçük'e verdiği cevapla kapak yaptı! FETÖ arşivi açıldı
Halk TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, geçmişte FETÖ'ye methiye düzenlerin hedefinde. 'FETÖ artıkları teğmenlere saldırıyor' diyen Üner'e hakaret ve hedef gösterme yarışı içine girildi.

Harp Okulu'nda geleneksel Cumhuriyet yemini yine teğmenler tarafından kılıçlar çatılıp okundu. 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' diyen teğmenler AKP'lileri rahatsız etti.

Darbe ve FETÖ iması yapmak için sıraya girenler bu sefer de Halk TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner'e saldırdı.

AKP yandaşı Cem Küçük de Üner'in haber sunuşu sırasında yaşadığı bir dil sürçmesi nedeniyle hedef göstermeye kalkıştı.

screenshot-2024-09-04-at-09-34-40-1-cem-kucuk-cemkucuk55-x.png

Üner, yandaş Küçük'ün asıl rahatsızlığının "FETÖ artıkları teğmenlere saldırıyor" demesinden olduğunu söyledi.

screenshot-2024-09-04-at-09-34-12-1-xte-ece-uner-ben-dilimin-surctugunu-ispatladim-da-feto-artiklari-tegmenlere-saldiriyor-demem-mi-seni-rahatsiz-etti-yoksa-ratinglerdeki-basarim-mi-hangisi-sec-bakalim-kucuk-htt.png

Üner'in 'FETÖ ziyareti fotoğrafını' paylaşmasının ardında da yurttaşlar Küçük'ün FETÖ arşivini açtı.

802932.jpg

Geçmişte FETÖ'ye övgüler dizen yazısını hatırlattı. Küçük'ün FETÖ'cüler için 'Allah ve vatan sevgisi ile' hareket ettiğini yazısı tekrar paylaşıldı.

cem-kucuk.jpg

Küçük, FETÖ'nün kumpasları Ergenekon ve Balyozların FETÖ'cü savcısı Zekeriya Öz için övgü dolu sözleri de ortaya çıktı. Küçük, yıllar önce katıldığı bir programda Öz için, "Bir de efsane bir isim oldu. Ergenekon, Balyoz’da hemen herkesin eleştirdiği ya da sevdiği isimdi" demişti.

Küçük'ün FETÖ ziyareti fotoğrafında yer alan Mustafa Albayrak da çok çirkin sözlerle saldırdı.

image-750x-5fb4c82a10542.jpg

Albayrak'ın geçmişte 'Nerede Paralel yapı' diyerek FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya tabelası önünde fotoğraf çektirmesi de akıllara geldi.

screenshot-2024-09-04-at-09-34-25-1-xte-mustafa-albayrak-sen-arap-kurt-urfali-bir-aileden-geldigin-halde-bu-gercegi-saklayan-ve-kendini-beyaz-turk-diye-lanse-eden-ezik-bir-arap-kurt-kirmasi-zavallisin-sen-turk-d-001.png

Kaynak:halktv.com.tr