Ece Ronay'ın Sevgilisi Ayhan Bora Kaplan'ın Sağ Kolu Çıktı

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın telefonları incelenmek üzere teslim alındı. Ece Ronay hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşi Mehmet B.'nin işyerini kurşunlattığı gerekçesiyle dün gözaltına alınmıştı. Hakkında 'azmettirmek' suçundan yakalama kararı çıkartılan Ronay ile birlikte 5 kişi de Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmıştı.

ece-ronay11.jpg

CEP TELEFONLARI İNCELEMEYE ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eşi Mehmet Bilir'e ait olan 2 işyerine ateş açılması sonrası, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından işyerlerini kurşunladıkları tespit edilen 5 şüpheli ile bu kişilerin azmettirdiği değerlendirilen Ece Ronay gözaltına alındı. Operasyonda şüphelilerin telefonlarına el konuldu. Söz konusu cihazlar incelenmek üzere siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

4b69dfa472a9aca8733a040e22b17d6e.jpg

Posta'nın haberine göre Gebze’de kurşunlanan galerinin sahibi Mehmet Aka, Ece Ronay’ın Ankara’da yakalanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile sevgili olduğunu iddia etti. İddiaya göre Ece Ronay, Sertçelik’e söyledi. O da işi Yunanistan’da kaçak olan Kaan Akkuş’a havale etti. Akkuş’un adamları saldırıyı düzenledi” dedi. Sertçelik, iki hafta önce Ankara’da restoranda yanındaki kadına yan baktıkları iddiasıyla çıkan tartışmada ayağından vuruldu. O kadının Ece Ronay olduğu ileri sürülüyor.

serdar-sertcelik.jpg

Daha önce taciz iddiasıyla ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay, evlenip anne olmuştu. Şarkıcı Ece Ronay, 31 Mayıs 2023 tarihinde eşi Mehmet Bilir’den boşanmıştı.

Ece Ronay, şiddete uğradığı iddiasıyla 16 Ağustos 2023 tarihinde Anadolu 1. Aile Mahkemesine başvurarak, eski eşi Mehmet Bilir hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.