Dünyaca ünlü Hintli aktör İstanbul'da saldırıya uğradı

Dünyaca ünlü Hintli aktör İstanbul'da saldırıya uğradı
Dünyaca ünlü Hintli Aktör Ashwath Bhatt, İstanbul Beyoğlu'nda saldırıya uğradı. Aktörü, bir taksici kurtardı.

İstanbul'a tatil için gelen Hindistan'ın ünlü aktörlerinden ve dünyaca ünlü birçok yapımda oynayan Ashwath Bhatt, Beyoğlu Galata'da saldırıya uğradı.

"ZİNCİRLE SIRTIMA VURDU"

Bhatt, bir taksicinin yardımı ile gasptan kurtulmasını şöyle:

"Pazar akşamı, Beyoğlu'ndaki popüler Galata bölgesine doğru yürürken, birden elinde zincir olan bir adam yanıma yanaştı. Ne olduğunu anlamadan zincirle sırtıma vurdu. Arkamı dönüp baktığımda, muhtemelen çantamı kapmak için yaklaşan bir çete gördüm. Ancak sanırım direnmemi beklemiyorlardı, onu hazırlıksız yakaladım. O sırada bir taksici yaklaştı ve durup olaya müdahale etti. Saldırganlar bir şeyler söyledi ve oradan uzaklaştı. Taksi şoförü bana polie gidip şikayette bulunmamı söyledi."

"İNSANLAR TÜRKİYE'NİN ROMANTİK BİR YER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Kötü deneyimi nedeniyle Türkiye'yi eleştiren şunları Bhatt, şunları ifade etti:

"İnsanlar izledikleri filmlerden yola çıkarak Türkiye'nin romantik bir yer olduğunu düşünüyorlar. Ancak bu tip saldırılar ihbar edilmez, gazetelere yansımazsa giderek daha fazla artar. Herkes beni ceplerime dikkat etmem konusunda uyardı ancak olan şey benim de hayal gücümü aşan bir şeydi. Ortadoğuda, Mısır'da Avrupa'da çok sayıda ülke gezdim, hiçbirinde başıma bu tür bir şey gelmedi."


Bir devriye arabasına yaklaştığında, araçtaki memurların ona olayı turizm polisine bildirmesini istediklerini kaydeden Ashwath Bhatt, polislerin kendisini başka bir karakola yönlendiğini ifade etti. Turizmguncel.com'un Time of India'dan aktardığına göre; Bhatt'ın henüz remi bir şikayette bulamadığını yazdı.

Kaynak:Turizmguncel.com