Düğünde davetlileri şaşkına çeviren olay

Düğünde davetlileri şaşkına çeviren olay
Fethiye Emniyet Müdürlüğü çevik Kuvvet Biriminde görev yapan polis memuru Kenan Hazır'ın gelin Damla Sönmez ile düğün töreninde ilginç bir olay yaşandı.Gelin ve damadın birlikte düğün pastasını kesmelerinin ardından aniden...

Fethiye Emniyet Müdürlüğü çevik Kuvvet Biriminde görev yapan polis memuru Kenan Hazır'ın gelin Damla Sönmez ile düğün töreninde ilginç bir olay yaşandı.

Gelin ve damadın birlikte düğün pastasını kesmelerinin ardından aniden piste gelen polis görevlileri çiftle kısa süreli konuştuktan sonra damat ve geline kelepçe takınca salonda adeta büyük bir şaşkınlık yaşandı.

Damadın polis memuru olduğu ve arkadaşlarının şaka yaptığının anlaşılmasıyla davetliler derin bir oh çektiler. Gelin ve damat birbirlerine kelepçelenmiş vaziyette piste fırlayıp meslektaşlarıyla birlikte bol bol oynarken düğündeki eğlence doruğa çıktı. Bir otelde düzenlenen eğlenceli düğünde, polis memuru Kenan Hazır ile gelin Damla Sönmez arkadaşları ve yakınlarıyla pisti hiç boş bırakmayıp bol bol oynadılar. Düğün törenine Fethiye Emniyet Müdür Vekili Hüseyin Güleç, birim amirleri, emniyet personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Hareketli müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlenen davetliler genç çifti yalnız bırakmazken Nurgül- Şeref Sönmez çifti ile Emine- Habib Hazır çifti de davetliler ile yakından ilgilendiler.