Dörtlülerini Yaktı, Tuvaletini Yaptı! O Taksicinin Cezası Belli Oldu

Dörtlülerini Yaktı, Tuvaletini Yaptı! O Taksicinin Cezası Belli Oldu
İstanbul'un göbeği Taksim'de bir taksici güpegündüz, akan trafikte aracını sağa çekti, dörtlülerini yaktı ve duvara tuvaletini yaptı. İstanbul’un göbeği Taksim’de bu da oldu. Sağa çekip dörtlülerini yakan taksici tuvaletini yaptı!

İstanbul'un Taksim Meydanı'nda dün ilginç bir olay yaşandı. Bir taksici, aracını trafiğin yoğun olduğu bu bölgede durdurarak dörtlülerini yakıp tuvaletini açık alanda yaptı.

Trafikteki vatandaşların şaşkınlıkla izlediği cep telefonu kamerasına anbean yansırken taksicinin umursamaz tavırları dikkat çekti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak taksiciye yaptırım uygulandığını duyurdu.

Gökce "Toplum içinde ahlaka aykırı davranışta bulunan şahsa TUDES kapsamında işlem yapılmış, toplu taşıma aracı kullanım belgesi süresiz iptal edilmiştir.

Ayrıca araç Emniyet birimlerine bildirilmiş ve trafikten men edilmiştir.

2022 yılında 80 bin 288 şikayet kapsamında yaptırım uyguladık. Denetimlerimiz artarak sürüyor. Ancak kalıcı çözüm için hem taksi sayısını hem de kalitesini arttıracak projelerimizin kabul edilmesi gerektiği açık.
İstanbullular kaliteli ve güvenli hizmeti hak ediyor. Bu hedefe ulaşana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Etiketler :