Devlet Bahçeli Halk TV'yi tehdit etti. Cafer Mahiroğlu: Kimse Halk TV'ye had bildiremez

Devlet Bahçeli Halk TV'yi tehdit etti. Cafer Mahiroğlu: Kimse Halk TV'ye had bildiremez
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Halk TV’yi tehdit etmesi tepki çekmeye devam ediyor. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Bahçeli’nin sözlerine yönelik “Kimse Halk TV yönetiminin ülkeye bağlılığını, gerçeğe olan sadakatini sorgulayamaz, parmak sallayamaz, tehdit edemez, had bildirmeye kalkışamaz” ifadeleri ile karşı çıktı.

Halktv.com.tr
MHP Lideri Bahçeli
, yasama yılının ilk gününde hem siyasetçileri hem gazetecileri açık açık tehdit etti. Bahçeli partisinin grup toplantısı konuşmasında, Sinan Ateş cinayeti davasına atıfta bulunarak “Kapımızda baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Buradan sesleniyorum Halk TV ve Cumhuriyet Halk Partisi ayağınızı denk alın” dedi.

HALK TV PROGRAMCALARINI HEDEF ALDI
Bahçeli konuşmasının devamında Halk TV’de yayımlanan ‘Kayda Geçsin’ programında görev alan 4 gazeteciye yönelik ise “Dört soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız sorgulatmayız" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-10-01-at-16-18-29.jpegBahçeli’nin gazetecilere yönelik açık tehdidi ve Halk TV’yi hedef alan sözlerine Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, X (Twitter) hesabı üzerinden yanıt verdi.

‘HALK TV’YE HAD BİLDİRMEYE KALKIŞMAYIN’
Halk TV’nin, yayın hayatına başladığı günden itibaren doğru habercilik yapmaktan başka amacı olmamıştır. Düşünsel dünyasıyla ters görüşte olsa bile; haksızlık, hukuksuzluk ve adaletsizliğe uğramış herkesin yanında yer almış, haberin namusunu düşünerek yayın yapmıştır” diyen Mahiroğlu, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: Kimse Halk TV yönetiminin ülkeye bağlılığını, gerçeğe olan sadakatini sorgulayamaz, parmak sallayamaz, tehdit edemez, had bildirmeye kalkışamaz” dedi.

‘HALK TV GERİ ADIM ATMAZ’
“Daha demokratik, daha özgür bir ülke idealimizden asla geri adım atmayız” vurgusu yapan Mahiroğlu “Halk TV, ekran önü ve ekran arkasındaki emekçileriyle bir bütündür ve özgür bir mecradır. Halk TV doğru haberleri olduğu gibi halkına aktarma sorumluluğundan geri adım atmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :