Davutoğlu: FETÖ güzellemeleri yapanlar bakan olurken, binlerce insanımızın mağdur edilmesi hangi vicdana sığar?

Davutoğlu: FETÖ güzellemeleri yapanlar bakan olurken, binlerce insanımızın mağdur edilmesi hangi vicdana sığar?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık'a ait olduğunu belirttiği bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların ekran görüntüsünü paylaşarak açıklamada bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık'a ait olduğunu belirttiği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların ekran görüntülerini paylaştı. Davutoğlu, "17/25 yaşanırken FETÖ güzellemeleri yapanlar bakan olurken, hiçbir suça karışmamış, haklarında beraat kararı verilen binlerce insanımızın mağdur edilmesi hangi vicdana sığar?" dedi.

Davutoğlu'nun paylaştığı ekran görüntülerinde Derya Yanık'a ait olduğu belirtilen sosyal medya hesabının, "Ergenekon'un terör örgütü old.nun tescili için mahkeme kararına ihtiyaç yoktu; yeni olan bu yapının yargılanması ve cezalandırılmasıdır.", "FG Hoca, bugüne dek aldığı pozisyonlarla iyi bir siyaset stratejisti old.nu göstermiştir.", "Yanlış anlaşılmak istemem, Cemaatin yükünü taşıyan onbinler gerçek birer serdengeçtidir! Cemaat adına konuşma, sevk ve idare başka!", "Ah ne çok kırıldık! RT @ Armeggedoon: Türkçe Olimpiyatları 10. Yıl hatıra parası var elimde. Ilgilenen varsa dm ile bağlantıya geçsin." gibi paylaşımları olduğu görüldü.