Cüneyt Özdemir'den ilginç kulis bilgisi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Şimşek'i görevden almaktan neden vazgeçti?

Cüneyt Özdemir'den ilginç kulis bilgisi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Şimşek'i görevden almaktan neden vazgeçti?
Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi Youtube kanalı üzerinden sunduğu yayında Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınmak istemesine ilişkin ilginç bir kulis bilgisine yer verdi.

Mehmet Şimşek'in görevi devralmasından bu yana uyguladığı ekonomi politikasının AKP içinde rahatsızlık yarattığı ve değişim isteyen kesimlerin olduğu bilinen bir gerçek haline gelirken, Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi Youtube kanalı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mehmet Şimşek'i görevden almak istemesine ilişkin ilginç bir kulis bilgisine yer verdi.

Özdemir, doğruluğundan emin olduğu iki kaynaktan aldığı kulis bilgisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın danışmanlarından birisi arasında geçen diyalogu aktardı.

Cüneyt Özdemir, olayın son bir ayda Külliye'de yaşanmış olduğuna dikkat çektiği kulis bilgisinde şu ifadelere yer verdi; "Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki kime diyor bilmiyorum, Mehmet Şimşek bir politika uyguluyor tamam ama bu bize oy kaybettiriyor. Ben de siyasetten anlıyorum bu böyle devam etmez.

Erdoğan'ın bu sözleri üzerine yakın danışmanlardan birisi, sabah kalktık niyet ettik oruç tuttuk, iftara yarım saat kala siz diyorsunuz ki orucu bozalım. Tamam bozalım, siz günahını alıyorsunuz fakat bozmakla yetmiyor bunun bir de 61 gün telafisi var. Bu metafor üzerinden durumu anlatması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan Şimşek'i görevden almaktan vazgeçmiş. Bana aktarılan kulis bilgisi bu şekilde"

Kaynak:halktv.com.tr