Cübbeli'den Ekonomik Kriz İçin Akla Ziyan Yorum

Cübbeli'den Ekonomik Kriz İçin Akla Ziyan Yorum
“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, paylaştığı videoda son dönemde ekonomik sıkıntıların ardından gelen zamları savundu. "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. Fuhuşa da zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum fuhuşun fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor" dedi, gündem yarattı.

Küresel krizin etkisiyle Türkiye'deki hayat pahalılığı art arda gelen zamlarla iyice tırmanırken, kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den tartışma yaratacak bir çıkış geldi.

CÜBBELİ'DEN FUHUŞ YORUMU

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ekonominin bozulmasıyla oluşan zam yağmurunu savunan Cübbeli Ahmet, verdiği "fuhuş" örneğiyle gündem oldu.

"ZAMLAR İNSANLARIN GÜNAHA BULAŞMASINI ENGELLER"

Cübbeli Ahmet, "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. Fuhuşa da zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum fuhuşun fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor" ifadelerini kullandı.