'Çöp atma' tartışması kılıçlı kavgaya dönüştü: 3 kişi yaralandı

Bursa’da 'çöp atma' nedeniyle komşular arasında çıkan sopalı, bıçaklı ve kılıçlı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Bursa’da 'çöp atma' kavgası yüzünden çıka tartışma kanlı bitti.

Akşam 17.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi 1004’üncü Sokak’ta meydana gelen olayda, iddialara göre, aralarında önceden husumet bulunan iki komşu arasında ‘çöp atma’ nedeniyle gerginlik yaşandı.

Çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle olay kavgaya dönüşürken taraflar birbirlerine sopa, bıçak ve kılıçla saldırmaya başladı.

hgfjlklkjsklis.jpg

1'İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI

Kavgayı gören çevre sakinleri durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri kavgayı güçlükle sonlandırırken bir yandan da çevrede güvenlik önlemleri aldı. Çıkan kavgada 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaraladı.

gdfhfgjk.jpg

3 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)