CNN TÜRK ekibine Ukrayna'da ateş açıldı

CNN TÜRK ekibine Ukrayna'da ateş açıldı
Ukrayna‘da CNN TÜRK ekibinin bulunduğu araç Kiev yakınlarında saldırıya uğradı. Adem Metan ekip ile irtibata geçildiğini ve güvenli bir bölgeye gittiklerini belirterek, "Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Rusya-Ukrayna Savaşı devam ederken, Lviv’den yola çıkan CNN TÜRK ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı.

CNN Türk spikeri Hande Fırat, canlı yayında durumu bildirdi. Aracın lastiklerine ateş açıldığını, daha sonra konvoy ile birlikte geri döndükleri bilgisini paylaşan Fırat, muhabir ve kameramana da ulaşılamadığını ifade etti.

Kiev’de bulunan Adem Metan ise, sosyal medya platformu Twitter üzerinden, “Lviv’den Kiev’e doğru yola çıkan CNN TÜRK ekibinin aracının olduğu konvoya ateş açıldığı ve kurşunların aracın lastiklerine isabet ettiği belirtildi. Muhabir Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı’ya umarım tez zamanda ulaşırız. Dişişleri Bakanlığı ekibe ulaşmak için gerekli çalışmaları başlattı” dedi.

CNN Türk ekibine ulaşıldı

Adem Metan sosyal emdya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda CNN Türk muhabiri Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı ile irtibat kurulduğunu, güvenli bir bölgeye geçmekte olduklarını belirtti. Metan, "Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Metan ayrıca daha sonra bir paylaşımda daha bulundu. Metan'ın paylaştığı videoda, Kınacı ve Güner'in ailelerine iyi olduklarının haberinin verildiği anlar bulunuyor.

Metan paylaşımına, "Cnntürk muhabiri arkadaşlara ulaştığımız ve ailelerine haber verilen an. Mücahit ve Hilmi abinin ekip arkadaşlarına ulaşma heyecanı tarifsiz" notunu ekledi.