Çirkin 'Atatürk' Paylaşımını Böyle Savundu

Çirkin 'Atatürk' Paylaşımını Böyle Savundu
Mustafa Karaaslan: Hesabım ele geçirildi.Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde üzerinde Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu...

Mustafa Karaaslan: Hesabım ele geçirildi.

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde üzerinde Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu “SICAK DİYE ORUÇ’U BOZMAYIN BURASI DAHA SICAK. K. ATATÜRK” yazılı bir mesajı takipçileriyle paylaşması olay yarattı.

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını da ayağa kaldırdı.

“HESABIM ELE GEÇİRİLDİ”

Karaaslan’ın tepki çeken, üzerinde “Sıcak diye orucu bozmayın burası daha sıcak. K. Atatürk” yazan fotoğraflı paylaşımına inceleme başlatıldı. Karaaslan’ın yaptığı savunmada, sosyal medya hesabının ele gerçirildiğini söylediği ve suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını söyleyerek, “Bununla ilgili inceleme başlatıldı. İlçe müdürümüz gerekli ifadeleri alıyor arkadaştan. Az sonra bana faks gelecek. Daha sonrasında hem bakanlığımıza hem valiliğimize gerekli bilgileri vereceğiz. İnceleme sonrası gerekli açıklama yapılacaktır” dedi.

Mustafa Karaaslan’ın bu paylaşımına Twitter kullanıcıları tepki gösterdi. Karaaslan’ın ismi Trend Topic (TT) listesine girdi.