Çiftçilerden, Kılıçdaroğlu'na sözünü kestiren pankart!

Çiftçilerden, Kılıçdaroğlu'na sözünü kestiren pankart!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştuğu sırada açılan pankart toplantıya damga vurdu. Çiftçilerin, Meclis'te açtığı pankartta "Borçlarını değil çiftçiyi öteliyorlar, çiftçiyi değil Demirören'i gözetiyorlar" yazıyordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu partililere seslendiği sırada salonda bulunan çiftçiler "Borçlarını değil çiftçiyi öteliyorlar, çiftçiyi değil Demirören'i gözetiyorlar" yazılı pankart açtı. Pankartı gören Kılıçdaroğlu konuşmasına kısa bir süre ara vererek "Bekleyin o konuya da değineceğim" dedi.

7d0da845-5528-465e-acd3-bc7d66e4c2a4.jpg

750 milyon dolar kredi çekeceksin sonra ödemeyeceksin

"Konuşmasının bir bölümünde Yıldırım Demirören'in Ziraat Bankası'ndan aldığı kredi ile ilgili de açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Devletin bankasından 750 milyon dolar kredi çekeceksin. Sonra bunu ödemeyeceksin, Saraylarda ağırlanacaksın etrafında bir tane icra memuru bile gezemeyecek. Böyle bir adaletsizlik dünyanın hiçbir yerinde yok. Milli piyangoyu da ona verdiler. Böyle bir rezalet Cumhuriyet tarihinde yaşanmadı. Garibana icra gelecek 750 milyon tokatlayan adama hiçbir şey olmayacak" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :