CHP'li Erbay: "300 odalı saray yaptıran yapanlara buraya gelmek nasip olmasın"

Muğla'daki yangınla ilgili son bilgileri paylaşan CHP'li vekil Burak Erbay yangının söndürülememesinden hükümeti sorumlu tuttu. Erbay: "Marmaris'te 300 odalı saray yapanlara buraya gelmek nasip olmasın" dedi.

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay HalkTV'de ekrana gelen Özlem Gürses'le Açıkça programına bağlanarak yangınla ilgili son dakika bilgileri aktardı. Bölgede ekiplerin özveriyle çalıştığını bildiren Erbay müdahalelerin yetersiz kaldığını ve uçak olmadığı için yangınların söndürülemediğini ifade etti.

Zamanında uçaklar gelseydi  bunlar olmazdı

Erbay: "Akıl mantık kesinlikle almıyor. Doğduğumuz, büyüdüğümüz bu topraklar, dünya cenneti bu topraklar cayır cayır yanıyor ve biz bakıyoruz. Son 65 saattir sadece izliyoruz ve bunların nedeni bu uçakların zamanında olmaması. Eğer uçaklar olsaydı bu hale gelmezdi" dedi.

Bu ülkeyi bu hale getirenleri affetmemiz mümkün değil

Ciğerlerimiz yanıyor biz seyrediyoruz diyen Erbay "Yarın burada Cennet Marmaris diye bir yer kalmayacak" dedi. Yangınlara müdahalede yaşanan yetersizlikten hükümeti sorumlu tutan Erbay "Buraya 300 odalı saray yaptıranlara, bir daha buraya gelmek nasip olmaz inşallah. Buralara gelmesinler. Bu ülkeyi bu hale getiren,  saraylara para harcayıp Ankara'da 1500 odalı saray yapıp, Marmaris'te 300 odalı saray yapanlara buraya gelmek nasip olmasın" dedi.