CHP'li Engin Altay: Terörle ilişki arayacaksa kurmaylarına bakacak

CHP Başkanvekili Engin Altay, Erdoğan'ın "CHP terör örgütleri ve siyasi uzantılarının, terör örgütlerinin işgali altındadır" sözlerine yanıt verdi. Altay, "Terörle ilişki arayacaksa kurmaylarına bakacak" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı konuşmada, "Şu anda CHP Genel Merkezi, hırsızların, onları koruyanların işgali altındadır. CHP Genel Merkezi tacizlerin, onları koruyanların işgali altındadır. CHP Genel Merkezi suç örgütlerine payandalık yapanların işgali altındadır" sözlerine yanıt verdi. 

Altay, "Erdoğan, taciz ve tecavüzcü arıyorsan bunları koruyanı arıyorsan önce kendine bakacaksın" ifadelerini kullandı. CHP'li Engin Altay'ın satır başları şöyle;

'Taciz ve tecavüz vakasıyla ilgili yayın yasağını ben koymadım Erdoğan'

"Erdoğan, taciz ve tecavüzcü arıyorsan bunları koruyanı arıyorsan önce kendine bakacaksın sonra sayayım sana Gebze AKP İlçe Başkanlığı'na gideceksin sonra Mersin Toroslar İlçe Başkanlığı'na gideceksin sonra da İzmir'e rotayı kırıp Kemalpaşa İlçe Başkanlığı'na gideceksin ve orada taciz ve tecavüzcülerin siyasi partilerin teşkilatlarında nasıl konuşlandığını göreceksin. Biz güya tacizleri tecavüzcüleri saklıyormuşuz aklıyormuşuz paklıyormuşuz...

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yayın yasağı kararı, Düzce AK Parti Merkez ilçedeki bir taciz ve tecavüz vakasıyla olayıyla, iddia demiyorum, vakasıyla ilgili yayın yasağını ben koymadım Erdoğan, sen koydun. Taciz ve tecavüzle CHP'yi ilişkilendirirken önce bir aynaya bak sonra Gebze, Düzce, Toroslar ve Kemalpaşa ilçe binalarına bak" 

Altay sözlerine şöyle devam etti;

Erdoğan kokainci arıyorsa, uzağa değil AKP Genel Merkezine gidecek

"CHP'de uyuşturucu yok ama Erdoğan bir kokainci arıyorsa hiç uzağa gitmeyecek AKP Genel Merkezine gidecek, orada pudra şekeri çeken çocuğa soracak bunu nereden buldun, alacak parayı nereden buldun diye soracak.

Erdoğan terör örgütüyle ilişki arıyorsa, diyor ya 'Terör örgütlerini koruyanlar CHP Genel Merkezinde toplanmış' diye, Erdoğan terör örgütüyle bir ilişki arıyorsa yine Düzce'ye, Gebze'ye, Toroslara gitmeyecek, AKP kurmaylarına bakacak, bir yere daha bakacak TRT Genel Müdürüne bakacak. Ben adresleri veririm. Erdoğan, mafyayla ilişki arıyorsa nereye bakacak kabinesine bakacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesine bakacak başka yere bakmasına gerek yok..."

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ilk yanıtKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ilk yanıt

Erdoğan: İçişleri Bakanımızın yanında olduk ve olacağızErdoğan: İçişleri Bakanımızın yanında olduk ve olacağız

Kulis: Erdoğan, sular durulmadan Soylu'yu görevden almayacakKulis: Erdoğan, sular durulmadan Soylu'yu görevden almayacak

Etiketler :