CHP İlçe Başkanı'ndan 15 Temmuz'da Atatürk talebi!

CHP İlçe Başkanı'ndan 15 Temmuz'da Atatürk talebi!
CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, Sultanbeyli Kaymakamlığına resmi yazı ile başvurarak 15 Temmuz'da Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasını ve etkinliklerde Atatürk ve demokrasi içeriklerinin olmasını istedi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Sultanbeyli'de yapılacak etkinliklerde Atatürk'le ilgili hiç içerik olmamasını eleştiren CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, Sultanbeyli Kaymakamlığına resmi yazı ile başvurarak 15 Temmuz'da Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasını ve etkinliklerde Atatürk ve demokrasi içeriklerinin olmasını istedi.

AKP'nin kalesi konumundaki Sultanbeyli'de kaymakamligin hazırladığı 15 Temmuz etkinliklerinde Atatürk ve demokrasi vurgusu olmamasını eleştiren CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin, 15 Temmuz darbe girişiminin Atatürk ve demokrasiye karşı yapılmak istendiğini, Türk demokrasisini Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğunu vurguladı. CHP'li Kantekin 15 Temmuz günü Atatürk anıtına çelenk konulmasını ve 15 Temmuz etkinliklerinde Atatürk ve demokrasi vurgusu yapılmasını istedi.

Sultanbeyli Kaymakamlığı'nın CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin'in başvurusuna henüz yanıt vermediği öğrenildi.

CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin geçtiğimiz Ekim ayında da Sultanbeyli Belediyesi'nden Ömer Halisdemir adına bir prestij sokağı ve heykeli yapılmasını da istemişti.

Etiketler :